Η εξατομικευμένη υποστήριξη αναφορικά με τη Στόχευση Αναζήτησης Εργασίας θα γίνει από τον:

Δουρίδα Γιάννη, Σύμβουλο Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικού Προσανατολισμού

douridasphoto

Ο Δουρίδας Ιωάννης είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΕΚΠΑ και του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Οικονομίας Διοίκησης και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Είναι κάτοχος τριών μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών. Συγκεκριμένα, στην Ηθική Φιλοσοφία, του διαπανεπιστημιακού προγράμματος των Τμημάτων Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, την Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών, Δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων και την  Οικονομική Ανάλυση του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Οικονομίας Διοίκησης και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Επιπλέον, είναι απόφοιτος του ετησίου Προγράμματος Ειδίκευσης στην Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ) της ΑΣΠΑΙΤΕ.

Έχει εργαστεί ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια και την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σε Δημόσια ΙΕΚ  και σε παιδικές κατασκηνώσεις. Επίσης, έχει εργαστεί ως Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και ως διοικητικό προσωπικό στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn