Η εξατομικευμένη υποστήριξη αναφορικά με τη Συνέντευξη θα γίνει από τον:

Γκαγκαλνά Αλέξανδρο, Life, Sales & Business Coach

gagalnasphoto 

Γεννήθηκε το 1975 στη Θεσσαλονίκη. Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1995 από τον χώρο των πωλήσεων, όπου εργάστηκε ως σύμβουλος πωλήσεων και από το 2005 και μετά ως manager. Το 2011 ίδρυσε μαζί με τη σύζυγό του εταιρία που δραστηριοποιείται στη διαχείριση πρατηρίων υγρών καυσίμων στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Η μεγάλη του αγάπη όμως είναι η εκπαίδευση. Για τον λόγο αυτό το 2017 ίδρυσε μια δεύτερη εταιρία που δραστηριοποιείται στην εκπαίδευση ενηλίκων πάνω σε θέματα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, management πωλήσεων και συμβουλευτικής επαγγελματικού προσανατολισμού. Έχει πιστοποίηση στη Συμβουλευτική, στο Life Coaching και το Mentoring από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Πιστοποιήθηκε στο Executive Coaching και Management από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ.

Έχει λάβει μέρος ως εισηγητής σε συνέδρια και ημερίδες με θέμα την ηγεσία, τη συμβουλευτική και το coaching. Αρθρογραφεί σε περιοδικά και ιστοσελίδες και το 2019 εκδίδει το πρώτο του βιβλίο σε μορφή e-book. Είναι γενικός γραμματέας του Συλλόγου Συμβουλευτικής Coaching και Mentoring Ελλάδος (HCCMA), ενός νεοσύστατου συλλόγου που σκοπό έχει να διαδώσει τα οφέλη των επιστημονικών αυτών πεδίων στην κοινωνία.

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/alexandrosgkagkalnas/

hccmaLOGO

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn