Η εξατομικευμένη υποστήριξη αναφορικά με τη Στόχευση Αναζήτησης Εργασίας θα γίνει από την:

Ανδρεαδέλλη Βασιλική, Ιδρύτρια και Πρόεδρο της Ηλιακτίδας

andreadellisphoto

Διορισμένη Δημόσιος Υπάλληλος από το 1984. Κάτοχος πτυχίου ΤΕ Νοσηλευτικής και ΤΕ Επισκεπτών Υγείας.  Από το 2019 κατέχοντας την θέση της Διευθύντριας του ΔΙΕΚ Βοηθών Νοσηλευτών Γενικής Νοσηλείας του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης από το 2010. Διατέλεσε υπεύθυνη πλήθους έργων που έχουν υλοποιηθεί από το Γ.Ν. Μυτιλήνης. 

Είναι ιδρυτικό μέλος της Ηλιακτίδας Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας, διατηρώντας ως εθελόντρια κεντρικό ρόλο στην εταιρεία και την διοίκησή της ενώ διατελεί χρέη Προέδρου και Νόμιμου εκπροσώπου από το 2014. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων ως εκπαιδευόμενη αλλά και ως εισηγήτρια, με πολλές δημοσιεύσεις άρθρων και συμμετοχή σε συγγραφικές ομάδες. Είναι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια εκπαιδευτών Σ.Ε.Κ του Ε.ΚΕ.ΠΙΣ και πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια πιστοποιημένων Στελεχών Συνοδευτικών Υποστηρικτικών υπηρεσιών του Ε.ΚΕ.ΠΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ.

iliaktidaLOGO

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn