Η εξατομικευμένη υποστήριξη αναφορικά με το Βιογραφικό θα γίνει από την:

Νιάκα Δάφνη, Γραμματέα Διοίκησης στο θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λάρισα

niakaphoto 

Η Δάφνη Νιάκα ζει και εργάζεται στη Λάρισα. Αποφοίτησε από το 3ο Γενικό Λύκειο Λάρισας το 1987. Το 2008 απέκτησε Δίπλωμα Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης στην ειδικότητα «Γραμματέας Διεύθυνσης» από το 2ο ΙΕΚ Λάρισας. Το 2012 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ). Από το 2021 είναι κάτοχος Διπλώματος Μεταπτυχιακής Ειδίκευσης (MSc) στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ).

Τα έτη 2014-2015 συμμετείχε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Συμβουλευτική στον Τομέα Αντιμετώπισης της Τοξικοεξάρτησης: οι Γνώσεις, οι Δεξιότητες και η Στάση στην Επαγγελματική Πρακτική», που διοργανώθηκε από το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) και τον Τομέα Ψυχιατρικής του University of California, San Diego, αποκτώντας πιστοποιητικό «Addiction Counselor Competencies -  Level 1». Το 2016 συμμετείχε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Διοίκηση και Κοινωνικός Σχεδιασμός στον Τομέα Αντιμετώπισης της Τοξικοεξάρτησης», που διοργανώθηκε από το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ), τον Τομέα Κοινωνιολογίας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας και τον Τομέα Ψυχιατρικής του University of California, San Diego.

Είναι κάτοχος του Certificate of Proficiency in English του Πανεπιστημίου Michigan (κάτοχος επάρκειας ξένης γλώσσας και άδειας διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας). Γνωρίζει Η/Υ (Microsoft Office) και είναι κάτοχος του διπλώματος ECDL. Γνωρίζει ελληνική και αγγλική δακτυλογραφία (τυφλό σύστημα).

Από τον Νοέμβριο του 1992 έως και σήμερα εργάζεται ως Προσωπικό Διοίκησης (Γραμματέας Διοίκησης) στο θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ Έξοδος του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων στη Λάρισα. Παράλληλα, έχει εργαστεί για ένα έτος ως καθηγήτρια Αγγλικών σε εκπαιδευτικό κέντρο ξένων γλωσσών στη Λάρισα, ενώ για δύο έτη παρέδιδε εθελοντικά μαθήματα Αγγλικών στα μέλη-μαθητές του Εναλλακτικού Σχολείου Ενηλίκων του ΚΕΘΕΑ Έξοδος (στις τάξεις Γ’ γυμνασίου, Β’ και Γ’ λυκείου).

Linkedin: https://gr.linkedin.com/in/dafni-niaka-9035543b

kethea exodos logo

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn