Η εξατομικευμένη υποστήριξη αναφορικά με τη Συνέντευξη θα γίνει από την:

Σιδερίδου Ζήνα, Life & Business Coach | EMCC Accredited Practitioner Coach & Mentor | Adult Trainer ΕΚΠΑ | Mindfulness & Compassion Practitioner

sideridouphoto

Η Ζήνα Σιδερίδου είναι Life & Business Coach, διαπιστευμένη από τον Διεθνή Οργανισμό EMCC και Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων. Είναι μέλος του EMCC Global, του HCA/EMCC Greece και του Συλλόγου Συμβουλευτικής, Coaching και Mentoring Ελλάδος HCCMA.

Ο συνδυασμός της πολυετούς εργασιακής της εμπειρίας με τις σπουδές της στη Συμβουλευτική και στο Coaching, καθώς και οι εξειδικεύσεις με τις οποίες έχει πιστοποιηθεί, όπως το Μindfulness και το Compassion, τη βοήθησαν να δημιουργήσει τη δική της ξεχωριστή προσέγγιση ενδυνάμωσης, με έμφαση στην απόκτηση και ενίσχυση νοοτροπίας ανάπτυξης και στην ανάδειξη και αξιοποίηση των ξεχωριστών δεξιοτήτων κάθε ατόμου που υποστηρίζει.

Έχει την ακλόνητη πεποίθηση ότι μπορούμε οποιαδήποτε στιγμή να πετύχουμε τις αλλαγές που επιθυμούμε!

Στόχος της είναι η ενδυνάμωση ατόμων σε προσωπικό ή εταιρικό επίπεδο μέσα σε ένα ασφαλές πλαίσιο συνεργασίας, υποστήριξης και αλληλεπίδρασης, που οδηγεί σε συνεχή κινητοποίηση και ξεκάθαρο πλάνο δράσης για την επίτευξη της επιθυμητής αλλαγής και των στόχων τους.

Motto ζωής της είναι «Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει τρόπος» και αν θέλουμε να φέρουμε ικανοποίηση και ισορροπία στη ζωή και την εργασία μας, τότε σίγουρα μπορούμε να βρούμε τον τρόπο!

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/zinasideridou/

hccmaLOGO

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn