Η εξατομικευμένη υποστήριξη αναφορικά με τη Στόχευση Αναζήτησης Εργασίας θα γίνει από τον:

Μαυρωνά Παναγιώτη, πιστοποιημένο Σύμβουλο Επαγγελματικού προσανατολισμού

mavronasphoto

Γεννήθηκα στην Κέρκυρα όπου και κατοικώ μόνιμα από το 1982.

Τελείωσα  το 2ο Λύκειο και πήρα το πτυχίο μου από το Φυσικό τμήμα της ΦΜΣ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το 1982. Από τότε δραστηριοποιήθηκα στην Ιδιωτική Εκπαίδευση.

Ιδρυτής και μέλος της  Διεύθυνσης  Σπουδών του Φροντιστηρίου  «ΤΟΜΗ» και Διευθυντής Γυμνασίου στο Ιδιωτικό σχολείο «Αλκίνοος». Το κύριο μέρος της εργασίας μου ήταν διδασκαλία της Φυσικής και η προετοιμασία μαθητών για τις πανελλήνιες Εξετάσεις για περίπου 35 χρόνια.

Εισηγητής σεμιναρίων στο Εθνικό κέντρο Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) με θεματικές  Ομαδική λειτουργεία, Επικοινωνία, Ηγεσία και Διαχείριση Συγκρούσεων για 500 ώρες

Από το 2010 έως 2012 διετέλεσα αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος στον Οργανισμό Λιμένα Κέρκυρας υπεύθυνος από το ΔΣ για την Κρουαζιέρα.

Τις εκπαιδευτικές εμπειρίες από την εργασία μου εμπλούτισα με την συμμετοχή σε συνέδρια και εκπαιδεύσεις, με την συμμετοχή σε κοινωνικές δραστηριότητες και προσωπική ανάπτυξη

Ολοκλήρωσα μεταξύ άλλων και τα σεμινάρια.

  • Δημόσιες σχέσεις και διοίκηση (1200 ώρες elearning ΕΚΠΑ)
  • Project Management (150 ωρες Πανεπιστήμιο Ιωάννινων)
  • Νευροεπιστήμες και εκπαίδευση (60 ώρες e lernning ΕΚΠΑ)
  • Ολοκληρωμένη Μεθοδολογία Διδασκαλίας: Μεταπτυχιακή επιμόρφωση (12 ECTS Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο)

Ακόμα είμαι πιστοποιημένος σύμβουλος Επαγγελματικού προσανατολισμού και   σύντομα   τελειώνω το Μεταπτυχιακό μου  ΜΑ Συμβουλευτική και Προσανατολισμός στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Στην κοινωνική μου δραστηριότητα περιλαμβάνεται η συνεργασία με κοινωνικές οργανώσεις στην Κέρκυρα  και ιδιαίτερα με την Δημοτική Μονάδα πρόληψης «Νίκος Μωρος».

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn