Η εξατομικευμένη υποστήριξη αναφορικά με το Βιογραφικό θα γίνει από την:

Μαθιουδάκη Σοφία, Life & Business Coach και πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ

mathioudakiphoto

Η Σοφία Μαθιουδάκη είναι από το Ηράκλειο Κρήτης και είναι Life & Business Coach και πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ. Για 26 χρόνια εργαζόταν στον χώρο των ΜΜΕ και πλέον δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο του coaching, στον τομέα της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Η κατάρτισή της προκύπτει από το ΕΚΠΑ με τα προγράμματα Life Coaching, Certificate in Coaching-AC Accredited και Diploma in Coaching – AC Accredited.

Από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Επιμόρφωση σε θέματα Ψυχολογίας, Συμβουλευτικής και Προπονητικής Ζωής. Από το EMPLOY EDU: Επαγγελματική Συμβουλευτική, Επαγγελματικός Προσανατολισμός & Συμβουλευτική Καριέρας: Εκπαίδευση & Κατάρτιση Στελεχών. Φιλοσοφική Συμβουλευτική (& Εφαρμογές) στο Coaching / Mentoring / Personal Manager. Από το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο: Οι κρίσεις ως ευκαιρία επανασχεδιασμού της ζωής μας.

Δηλώνει ένθερμη υποστηριχτής της διά βίου μάθησης, έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια και συνεχίζει… Με σκοπό να εξελίσσεται, και με περισσότερες γνώσεις στη φαρέτρα της να υποστηρίζει τους ανθρώπους να ζουν με ισορροπία, γαλήνη και πληρότητα! Στόχος της περισσότεροι άνθρωποι χαρούμενοι, απολαμβάνοντας προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες σε απόλυτη αρμονία! Motto της: να δίνεις αξία στην κάθε σου μέρα!

www.lifecoachsofia.gr
Μέλος του Συλλόγου Συμβουλευτικής, Coaching Mentoring Ελλάδας

hccmaLOGO

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn