Η εξατομικευμένη υποστήριξη αναφορικά με τη Στόχευση Αναζήτησης Εργασίας θα γίνει από την:

Αβραμίδου Σοφία, Career Transformation Coach

avramidouphoto

Η Σοφία Αβραμίδου είναι πιστοποιημένη Career Transformation Coach, εκπαιδευτικός, Πιστοποιημένη Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Ariston Psychometrics, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων, ΕΟΠΠΕΠ, και εισηγήτρια, ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ.

Έχει δημιουργήσει το online συνδρομητικό πρόγραμμα Μαθαίνω για Μένα-Αναβαθμίζω την Καριέρα μου με στόχο την απόκτηση soft και business skills, απαραίτητων στην εργασία και στην επιχειρηματικότητα.

Ως Μέντορας Εκπαιδευτικών δημιούργησε την Greek Tutor Academy, το πρώτο business mentoring πρόγραμμα στην Ελλάδα για εκπαιδευτικούς, για την υποστήριξή τους στην ίδρυση της εκπαιδευτικής τους επιχείρησης με στρατηγική personal branding, οικονομικής ευφυΐας και digital marketing. Είναι Τακτικό Μέλος στον HCCMA, Ιδρυτικό Μέλος της Mentoria, Μέντορας Επιχειρηματικότητας στον Κοινωνικό Οργανισμό Women Do Business. Εχει σπουδάσει Ιστορία-Αρχαιολογία στο ΑΠΘ, Αρμονία-Πιάνο στο ΔΩΘ και τώρα φοιτά στο τμήμα Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού στο ΔιΠαΕ.

hccmaLOGO

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn