Η εξατομικευμένη υποστήριξη αναφορικά με τη Συνέντευξη θα γίνει από τον:

Τραϊανού Σταύρο, Ιστορικό, Παιδαγωγό, Social Care Worker

traianouphoto

Ο Σταύρος Τραϊανού γεννήθηκε στην Αριδαία νομού Πέλλας και από το 2011 ζει, σπουδάζει και εργάζεται στα Ιωάννινα. Σπούδασε στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με κατεύθυνση Ιστορίας, όπου και συνεχίζει τις μεταπτυχιακές του σπουδές.

Από το 2019 εργάζεται σε δομές φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων ως κοινωνικός φροντιστής στην περιοχή των Ιωαννίνων. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο εργάζεται στην ΑΡΣΙΣ - Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης στα διαμερίσματα ημιαυτόνομης διαβίωσης (SIL) για ανηλίκους ως κοινωνικός φροντιστής. Ο πυλώνας ευθύνης του στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι η άτυπη εκπαίδευση, το mapping και η προετοιμασία των ανηλίκων πριν την ενηλικίωση με στόχο την εκμάθηση σύνταξης βιογραφικού σημειώματος, η εκμάθηση σύνταξης συνοδευτικής επιστολής, η προετοιμασία των ανηλίκων για συνέντευξη για εργασία, η γνωριμία με τις δημόσιες υπηρεσίες και η εκμάθηση αναζήτησης εργασίας. Βασικός στόχος είναι ο επαγγελματικός προσανατολισμός των ωφελούμενων με σκοπό την ομαλή ένταξη και την άμεση εύρεση εργασίας μετά την ενηλικίωσή τους.

Έχει συμμετάσχει σε σειρά επιμορφώσεων που αφορούν πολιτικές παιδικής προστασίας, θέματα εκπαίδευσης και επαγγελματικού προσανατολισμού κ.ά.

arsisLOGO

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn