Η εξατομικευμένη υποστήριξη αναφορικά με τη Συνέντευξη θα γίνει από την:

Κοντοδήμα Αντωνία, Κοινωνική Λειτουργό, Υπεύθυνη Παιδικής Προστασίας

kontodimaphoto

Η Κοντοδήμα Αντωνία γεννήθηκε στα Ιωάννινα, απ’ όπου αποφοίτησε από το Γενικό Ενιαίο Λύκειο. Το 2013 μετέβη στην Αθήνα και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Το 2014 παρακολούθησε το 1ο Μετεκπαιδευτικό Επιστημονικό Συμπόσιο Κοινωνικής Εργασίας με θέμα «Η κοινωνική πρόνοια σε κρίση» στην Αθήνα και έκτοτε ακολούθησε μια σειρά από ποικίλα εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια κατάρτισης στα οποία έλαβε μέρος και αφορούσαν τις προκλήσεις και τις προοπτικές για την Κοινωνική εργασία.

Μια ημερίδα με θέμα «Η προσφυγική κρίση υπό το φως του Διεθνούς και ΕυρωπαΪκού Δικαίου» ήταν η αφορμή το 2019 να συμμετάσχει σε ένα εθελοντικό πρόγραμμα που έλαβε χώρα στο Μαρόκο Αφρικής υπό την εποπτεία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για 40 ημέρες. Το ίδιο έτος τελείωσε την πρακτική της άσκηση ως εκπαιδευόμενη αρχικά στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας «Κώστας Στεφανής» για τρεις μήνες και έπειτα στην κοινωνική υπηρεσία του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» για τους επόμενους τρεις μήνες.

Σήμερα εργάζεται στην ΑΡΣΙΣ-Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων στο πρόγραμμα «ΠΥΛΗ», που αφορά την ημιαυτόνομη διαβίωση και υποστήριξη ασυνόδευτων ανηλίκων άνω των 16 ετών.

Είναι κάτοχος πτυχίου αγγλικής γλώσσας και ECDL. Οι πολύ καλές επικοινωνιακές και διαπροσωπικές δεξιότητες σε συνδυασμό με τη γνώση και τις εμπειρίες των προηγούμενων ετών έχουν αποδειχθεί πολύτιμα εργαλεία για το επάγγελμα του κοινωνικού λειτουργού.

arsisLOGO

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn