Η εξατομικευμένη υποστήριξη αναφορικά με τη Στόχευση Αναζήτησης Εργασίας θα γίνει από την:

Τσίτου Ελευθερία, Msc, Ψυχοπαιδαγωγός, Συστημική-Οικογενειακή Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων, Humanitarian Aid Worker

tsitouphoto

Η Ελευθερία Τσίτου σπούδασε Φιλοσοφία, Παιδαγωγική και Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, όπου και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Παιδαγωγική και Ψυχολογία. Από το 2010 και μέχρι σήμερα συνεργάζεται με την κα Βασιλική Παπαδιώτη-Αθανασίου στο Κέντρο Συστημικής Θεραπείας και Συμβουλευτικής, όπου και εκπαιδεύτηκε στη συστημική-οικογενειακή θεραπεία και συμβουλευτική. Επίσης, έχει ειδικευθεί στη Συμβουλευτική και στον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ) στην ΑΣΠΑΙΤΕ, στο Personal Life Coaching, στην Εμψύχωση και Ενδυνάμωση Ομάδων, στη Μη Βίαιη Επικοινωνία και είναι εξωτερική συνεργάτης του προγράμματος «Αριάδνη» που αφορά στον εθισμό των εφήβων στο διαδίκτυο.

Έχει εργαστεί ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων στα Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων και στις Σχολές Γονέων του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, στο ΙΕΚ του ΟΑΕΔ Ιωαννίνων και ως εκπαιδεύτρια / κοινωνική φροντίστρια Ειδικής Εκπαίδευσης στο Οικοτροφείο «Νέα Αρχή» της TACT HELLAS. Επιπλέον, έχει εργαστεί ως παιδαγωγός στην Κιβωτό του Κόσμου, στο παράρτημα της Πωγωνιανής στην Ήπειρο. Ακόμα, έχει εργαστεί ως Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού στα πλαίσια προγραμμάτων του ΙΝΕΜΥ ΕΣΕΕ και του ΙΝΕ ΓΣΕΕ.

Από τον Ιούνιο του 2016 εργάζεται στην ΑΡΣΙΣ-Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων στα πλαίσια δράσεων για το προσφυγικό ζήτημα στην περιοχή της Ηπείρου, σε ρόλους πεδίου, αλλά και συντονισμού και διαχείρισης έργων σε διάφορα πλαίσια του προσφυγικού (δομές ασυνόδευτων ανήλικων κ.ά.). Από το 2019 έχει αναλάβει και τον γενικό συντονισμό της ΑΡΣΙΣ στην Ήπειρο. Έχει προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στο ΚΕΘΕΑ Ήπειρος, στο Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας και Ιπποθεραπείας Ιωαννίνων, σε Ξενώνα Ψυχιατρικών Ασθενών «Ν. Χατζηκώστα» Ιωαννίνων ως Career Coach σε προγράμματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού της I-participate και της Junior Achievement Greece, ως Μέντορας στο πρόγραμμα mentoring του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και είναι εθελόντρια στο Περιφερειακό Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Έχει παρακολουθήσει πληθώρα εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων για την Ειδική Αγωγή, την Ψυχολογία, τη Συμβουλευτική και την Εκπαίδευση. Τέλος, είναι μέλος της ΚΟΙΝΣΕΠ «Συν-Θέτω», καθώς και της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής.

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/eleftheria-tsitou/

arsisLOGO

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn