Η εξατομικευμένη υποστήριξη αναφορικά με τη Στόχευση Αναζήτησης Εργασίας θα γίνει από τον:

Γούλα Γιώργο, Career Advisory, Coaching & Training Services

goulasphoto 

Ένας καταρτισμένος και αποτελεσματικός Σύμβουλος & Career Coach!

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία είναι αφιερωμένη στην ενδυνάμωση ανθρώπων και Οργανισμών ώστε να αποκτήσουν κρίσιμες δεξιότητες αλλά και πόρους για να επιτύχουν τους στόχους τους!

Έχει αντλήσει πλούσιες δεξιότητες και εμπειρίες από τη διαδρομή του στις υπηρεσίες διαχείρισης και εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού μεγάλων και σημαντικών οργανισμών.

Σήμερα, αξιοποιεί τις μεθόδους του coaching, της συμβουλευτικής και του επαγγελματικού προσανατολισμού προς όφελος νέων και έμπειρων επαγγελματιών. Υλοποιεί εκπαιδεύσεις και δημόσιες ομιλίες για  θέματα  Σταδιοδρομίας, Ηγεσίας, Επιρροής και LinkedIn. Ακόμα, εκπαιδεύει και παρέχει συμβουλες σε οργανισμούς για την αποτελεσματικότερη διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού τους.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, επένδυσε σε αξιόλογες εκπαιδεύσεις στο Coaching και στην Εκπαίδευση Ενηλίκων και σύντομα ολοκληρώνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Συμβουλευτική, στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και τη Δια Βίου Μάθηση στο ΕΚΠΑ.

Ένας Coach που μπορείς να εμπιστευτείς!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn